søndag den 3. marts 2013

Koldhævede boller


Det er så nemt! Koldhævede boller - herhjemme bliver de lavet med alverdens indhold.

Lige i øjeblikket bliver der bagt mange müsliboller med kanel - det er altså nærmest som slik :) Ungerne er dog ikke til alt det der udefinerbare, som gemmer sig i müsliboller.
Lillepigen elsker rosiner, så hendes koldhævede boller er med kanel og rosiner - sønnike har slet ikke samme passion for rosiner, så de er bestemt uden!

Grundopskriften er nogenlunde den samme, 200 g grahamsmel, 300-400 g hvedemel, 20 g gær, 1 spiseske sukker/honning, lidt salt, 5 dl vand, 100 g. kerner. ALT kan blandes i - når bare konsistensen er som tyk grød inden den sættes i køleskabet 10-12 timer (mindre kan gøre det).

20-30 min i ovnen og så er der friskbagte boller og her dufter så dejligt!


 Kan varmt, varmt anbefale Irma's hverdags müsli - og ikke kun til müsliboller. Der er den helt rigtige kombination af det søde, grove og velsmagende!




Nogle gange er det bare dejligt at ha en stille morgenstund for sig selv...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar